Vi tilbyder

Vi tilbyder

IVS har 15 års erfaring med personaleløsninger og vikarassistence indenfor en lang række fagområder - herunder eksempelvis lager, pakkeri, produktion, entreprenørarbejde, maskinførere, elektrikere, kontor og administration.

Uanset dit personalebehov, finder vi en løsning og en form, der passer:

Vikarløsninger

IVS tilbyder vikarløsninger i såvel kortere som længere perioder. Uanset om din virksomhed mangler personale til at lukke huller efter korttidssyge medarbejdere eller har behov for mere langsigtede løsninger, er vi parate til at hjælpe med kvalificerede vikarer.

Vor udvælgelsesprocedure i forbindelse med ansættelse af vikarer går tæt på såvel faglige som personlige kompetencer, og vi finder altid en kandidat, hvis kvalifikationer matcher de stillede krav.

Afhængig af situationen, behovet og dine ønsker har du mulighed for selv at afholde en samtale med vikaren, inden vikariatet påbegyndes.

Try & Hire

I tilfælde af behov for en mere permanent bemandingsløsning har du i kraft af IVS' Try & Hire model mulighed for at skabe et sikkert beslutningsgrundlag, inden du endeligt vælger at fastansætte kandidaten. Try & Hire giver dig mulighed for i en prøveperiode at have medarbejderen ansat på vikarbasis, hvorefter han/hun kan fastansættes uden yderliger omkostninger.

Såfremt du ønsker det, kan du også ved Try & Hire vælge selv at afholde samtale med et mindre antal kandidater, som vi har udvalgt.

Rekruttering

I rekrutteringsopgaver er IVS en erfaren og professionel sparringspartner. Ved at lade IVS varetage opgaven, slipper du selv for den omfattende administration, der ofte er forbundet med at finde den rigtige kandidat. Herunder eksempelvis annoncering, gennemlæsning af ansøgninger, interview og test af kandidater m.v.

IVS har lang erfaring med rekruttering, og vi har desuden både en omfattende kandidatbank og et stort netværk at trække på, når den perfekte kandidat skal matches til den ledige stilling.

IVS

Vi tilbyder

  • Vikariater.
  • Rekrutteringer.
  • Try&Hyre.